Despre

Ce-ar fi daca ne-am naste maturi, mult prea seriosi si mult prea tristi? Ce-ar fi daca perioada copilariei n-ar mai exista?

Atunci, cu siguranta, omenirea ar trebui reinventata.Pentru aceasta nu este nevoie de vreo minune, ci de redescoperirea bucuriei primilor ani ,a copilului care nu inceteaza sa caute si sa se mire neincetat de tot ceea ce vede, sa-ti adreseze o imensitate de intrebari – DE CE?

Exista o vorba potrivit careia intelepciunea s-a nascut din mirare, iar copiii sunt fiintele vesnic mirate.

Se vorbeste adesea de dreptul la educatie al copilului, insa stim oare cum trebuie facuta aceasta educatie , care sunt prioritatile ei?

De cele mai multe ori ascultam sfaturile specialistilor, dar uitam sa ii ascultam cu adevarat pe cei mici.

 

Primii pasi conteaza cel mai mult

 

Noi stim asta … de aceea acordam o grija deosebita educarii copiilor dvs. Intr-un mediu placut si competitiv, oferim un sistem educativ complex prin care se urmareste dezvoltarea armonioasa a fiecarui copil in parte, o pregatire pentru viata de scolar.

 

Filozofia noastra:

 

Copilaria este perioada in care copiii isi creaza baza viitoarei dezvoltari.

Consideram ca toti copiii trebuie sa fie instruiti si educati,astfel incat sa se poata evalua singuri,sa invete cum sa se respecte si sa valorifice asemanarile si diferentele dintre ei.

Copiii pot invata in mod eficient intrun cadru adecvat si au nevoie de numeroase oportunitati de a explora mediul inconjurator.

Am dori ca toti copiii sa devina invatacei independenti, capabili sa-si rezolve problemele si sa-si dezvolte un bagaj de cunostinte consistent si bine structurat.

OBIECTIVE

Să oferim copiilor o copilărie fericită. Să formăm si sa consolidăm educaţia necesară unei vieţi pline de succes. Să învăţăm copiii să aibă încredere în viaţă; să-i ajutăm să descopere şi să preţuiască frumuseţea lumii şi frumuseţea din ei inşişi.   In concluzie: este important să întărim sentimentul de siguranţă.   Suntem capabili să oferim …